OM OSS

Design Både AB är ett finsnickeri i Lima som ligger 3 mil söder om Sälen i Dalarna. Ägaren Hans-Ove, har 18års erfarenhet i branschen med bla 7 år som snickare i USA. 2005 vände Hans-Ove hem och startade Design Både.

Design Både tillverkar det mesta inom exklusiva specialsnickerier med noggrannhet. Vi bygger kök, badrum och specialindredningar från grunden, men kan också ta mindre projekt som tex att snickra möbler, luckor och bänkskivor till kökssystem från andra leverantörer. För att kunna erbjuda “det lilla extra” är vi dessutom återförsäljare av vitvaror av märket Smeg – kända för retro- och kolonialkök.


Kök

Längtar du efter ett kök du inte sett på marknaden? Passar inte standardköken från de vanliga leverantörerna riktigt i ditt hus? Vi specialdesignar efter dina förutsättningar. Vi kan ta fram ett helt nytt kök från grunden, eller “bygga på” din nuvarande stomme. Här är några av de kök vi byggt för andra kunder. Vi är leverantörer av vitvaror från SMEG – kända för sina retro-vitvaror.

Till ditt kök kan vi: Göra bänkskivor i corian • serietillverka luckor och stommar • ta fram speciallösningar för trånga utrymmen mm


Badrum

Vill du ha ett stort lyxigt eller lite mysigt badrum? Vi snickrar badrumsmöbler efter dina behov.


Offentliga miljöer

Trånga båtar eller lyxiga hotellentréer? Specialsnickrade tak, väggar, diskar dörrar och möbler. Vi har flera års gedigen erfarenhet av snickerier i offentliga miljöer.


Finsnickeri

Från stort till smått snickrar vi sängar, bord, bänkar och dörrar.